Black Weekend er over os - Spar op til 50% frem til søndag kl. 23.59

Viser alle 4 resultater

FUR-EEL blev oprindeligt designet til den professionelle bilindustri. Det er nu kendt som verdens hurtigste vÌrktøj til fjernelse af kÌledyrshür og bruges af detailhandlere, pro og i hjemmet over hele verden.

Den blev udviklet af Allan Sorrig, grundlæggeren af ​​den originale og patenterede Fur-Eater kæledyrs hårfjerner, og Tom Smith, grundlæggeren af ​​Buff Brite Industries med mere end 41 års erfaring i autorenovering, detaljering og polerindustrien. Allan og Tom var frustrerede over manglen på effektivitet og passende redskaber til fjernelse af kæledyrshår på markedet. Denne mangel på effektive værktøjer førte til den spændende udviklingsproces bag FUR-EEL.

Efter seks måneders var prototypen og værktøj blev FUR-EEL født. Vores mission er at udvikle et produkt, der gør rengøring af dyrehår nem, hurtig og mindre af et mareridt. Den patenterede bløde silikoniserede polymere børstehårteknologi gør kæledyrshår og anden genstridig snavsfjernelse problemfri – fra tæpper, måtter, tøj og andre tekstiler.

Vi nÌrmer os 100.000 tilfredse kunder globalt, og arbejder hürdt pü at forbedre vores design løbende med bedre materialer og smü designopgraderinger.

FUR-EEL er et førsteklasses produkt, fremstillet i Italien, der opfylder amerikanske standarder. Vi udvikler stadig FUR-EEL og andet tilbehør for at give en bedre løsning til hür, sand og andre problemomrüder. Du kan lÌse mere om dem her