Black Weekend er over os - Spar op til 50% frem til søndag kl. 23.59

Viser et enkelt resultat

Ikke på lager
249,00 599,00 

Optimum Polymer Technologies, producenten af ​​Optimum Car Care Products, blev grundlagt i Memphis,OPTIMUM Tennessee, den 1. juli 2001 af Dr. David Ghodoussi. Før dette arbejdede Dr. Ghodoussi i over 12 år som organisk kemiker med at føre tilsyn med forskning og udvikling med fokus på polymerer og malingsformuleringer til biler.

Dr. Ghodoussi modtog sin ph.d. og mastergrader i polymer og organisk kemi fra Oregon State University og hans MBA fra University of Memphis. Han har også en bachelorgrad i kemiteknik og i kemi fra University of California i Santa Barbara.

Før No Rinse Wash & Shine (ONR) var der intet andet valg end at bruge almindelige bilvaskeshampooer, der påvirker vandrestriktioner, og på mange områder er disse shampoo simpelthen ikke længere tilladt. Ikke mere! Optimum tilbyder det eneste alternative produkt, der renser OG beskytter dit køretøj og også beskytter miljøet. Det vil reducere vandforbruget til en brøkdel af en konventionel bilvask. No Rinse Wash & Shine er det mest teknologisk avancerede bilvaskesystem til dato, der kun kræver en enkelt spand vand for at vaske en hel bil. Optimum No Rinse & Shine (som navnet antyder) kræver ikke skylning med en slange, da der ikke er nogen sæbeholdige overfladeaktive stoffer at vaske af i stormafløbene.