Black Weekend er over os - Spar op til 50% frem til søndag kl. 23.59

 Fælgrens Test! Hvordan finder du den Bedste fælgrens?

 Fælgrens Test! Hvordan finder du den Bedste fælgrens 2023?

Der mange forskellige fælgrens på Market og de alle siger deres er den bedste Fælgrens, Men har de teste dem ?  Det har vi med over 17 års erfaring giver det et rimlige godt indtryk af hvad vi laver, Der jo forskellige pris klasser der ude, og her snakker vi bedst til prisen, For det enlige ikke så sværte at lave den bedste fælgrens, Men så koster de også rigtig maget, Men først vil vi fortælle lidt om de forskellige fælgrense der er at vælge i mellem også vil vi sige vores mening om den bedste fælgrens, i Bunden finder du link til alle de Forskellige fælgrens vi snakker, Rigtig god fornøjelse

Flyverust fjerner
En flyverust fjerner, kan bruges til at rense fælge. Men det er dog ikke alle fælgrens der egner sig til opgaven.
Når du skal fjerne flyverust, er det et must at den kan sidde og arbejde på lakken. Det er samtidig også vigtigt at den ikke er alt for tyk, da den så vil være meget dyr i brug.
Under hvert enkelt produkt, kan du læse hvilke der egner sig som flyverust fjerner.flyve ruste fjerner

Hvad er det?
Dine fælge er noget af de mest udsatte på din bil, og for at undgå at skulle bruge alt for mange kræfter på at rengøre dem, så findes der kemi til at løsne snavs og metalpartikler.
På den måde kan du nøjes med at bruge skånsomme børster og pensler til sammen med din fælgrens til gøre dine fælge pæne og rene atter en gang.

Vælg efter dit behov
Ovenfor har vi et af markedets største og bedste udvalg af fælgrens, men ved du hvilken fælgrens som er den bedste til netop dig, og dine fælge? Nedenfor finder du en masse nyttig informationer omkring fælgrens som kan gøre det nemmere for dig at finde frem til netop den rigtige fælgrens.

 

Hvad er fælgrens, og hvordan virker det?
Fælgrens er et produkt designet til at hjælpe med at vedligeholde dine fælge.
Hvad enten du er hyppig bilplejer, eller blot vasker dem af nød.

Fælge er den del på bilen, som er udsat for flest udfordringer. De får både tjære, høj varme, metalpartikler. og er altid i forbindelse med vejen. Ydermere er det også dem som først bliver våde da de er i nærkontakt med asfalten.

Der findes forskellige anvendelses muligheder, som også står beskrevet under hvert enkelt produkt.

Typer af fælgrens
Det som du opnår ved de forskellige fælgrense er i grove træk det samme resultat, eftersom de alle er lavet til at blive sprøjtet på, og bagefter afrenses fælgene med en børste/handske/pensel eller højtryksrenser. De opløser alt den snavs, du vil fjerne, og lader dine hjul se skinnende og flotte ud. Når det er sagt, så er der væsentlig forskellige på hvordan de forskellige produkter virker. Det kan betyde en difference i hvilken fælgrens du kan og bør vælge.

Alkaliske fælgrens
Alkaliske fælgren bruger du types til maget fastgroet skidt, Vi anbefaler ikke at bruge denne type fælges hele tiden, Da den med tiden vil skade din overfalde på dine fælge, brug PH-Neutral til normal brug

BadBoys Wheel Cleaner Acid | 5L PRO

Syre Fælgrens
Kan brugs til 2 typer skader på din fælge. Hvis de er brugt til vinterbrug/helårsbrug

Og har fået skader efter salt som giver et gulligt sker på din overfalde, Så skal du vælge syrer her til, Men det er kun til det væk, Da den tager et lille lag af din klarlak, Må ikke bruges på alufælge som ikke har klarlak på, da det vil give skader på dem, Du kan også godt bruge syrer til fælge der som har skader efter din bremseklodser har kørte jern mod jern, Du ville kunne se der ligger et trygt lag af jern som er fastbrændt på overfladen, Men pas nu på med at brug det for stærkt, Badboys syrer fælrens er maget stærk, og vi anbefaler at bland den op helt op til 1-4 1 del syrer og 4 del vand, I nogle tilfælde skal du gentage processen, husk altid at brug handsker og beskyttelse briller,

Farveindikator (Iron):
Mange af moderne fælgrense formuleret med et aktivt stof, så fælgrensen ændrer farve. Det sker når produktet kommer i kontakt med metalpartiklerne og opløser dem. Farven er oftest ret tydelig, og kan vise at selvom fælgen ser ren ud, kan den være fyldt med flyverust og metal partiker. En fælgrens der bruges til flyverust er altid PH-Neutral og skader ikke din lak eller fælge.

 

Nu Til de bedste Fælgrens

Til Daglige vedligehold er er det 100% PH-Neutral Fælgrens du skal bruge Det er også topsælger her på siden,

:Badboys Wheel Cleaner Bleeding 

:Koch Chemie REACTIVE WHEEL CLEANER.

NU Til  Let Alkaliske Fælgrens, Her det vigtig at side de skader ikke dine fælge og evt coating, Da det er en maget mildt Alkaliske fælgrens

:RRC BadBoys Neon Wheelcleaner – Fælgrens

Nu Til Syre Fælgrens Som kun bruger til nød opgaver og vi anbefaler helst du kun bruger det 1 gang, Og husk nu sikkerhedsudstyr briller og handsker, Ja fordi det er sgu syre vi har med at gøre!!!

:BadBoys Wheel Cleaner Acid | 5L PRO

0